Palkkaamme uusia työntekijöitä

1.2.2017 | Ajankohtaista

Yrityksemme kasvaessa tulemme rekrytoimaan lisää ahkeria työntekijöitä eri toimipisteisiimme ainakin Jyväskylän, Lahden, Kuopion ja Uudenmaan alueilla.

Myyntimiehet ja -naiset:

Hankimme suuren osan asiakkaistamme itse aktiivisella jalkatyöllä asuinalueilla ja messuilla. Nyt etsimme jälleen reippaita, rohkeita, vuorovaikutustaitoisia ja vastuullisia myyntiedustajia kasvavaan myyntitiimiimme. Työ on itsenäistä, mutta onnistumisia on tarjolla ja palkkaus on kannustava. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta suoramyynnistä remonttialalla tai muuten. Annamme kuitenkin koulutuksen tehtävään ja hyvät materiaalit ja täyden tuen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen joona.suomala@la-kattohuolto.fi. Hakuaikaa maaliskuun puoliväliin.

Molemmissa tehtävissä edellytämme B-ajokorttia. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja miksi juuri sinut kannattaisi pyytää haastatteluun. Kerro myös työkokemuksestasi ja mahdolliset suosittelijat kannattaa mainita.

Kattotyöntekijät:

Haluatko työskennellä katolla? Kykenetkö itsenäiseen työhön ja jaksat painaa hommia koko työpäivän ja muistat vielä huolehtia, että asiakaskin on tyytyväinen? Hae meille töihin vapaalla hakemuksella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juuso.markkanen@la-kattohuolto.fi. Hakuaikaa on 10.3.2017 saakka ja ilmoitamme haastatteluun valituille henkilökohtaisesti. Katsomme eduksi kaiken kokemuksen katolla työskentelystä, mutta erityisesti jos olet ollut pesu- ja pinnoitushommissa peltikatoilla tai tiilikatoilla. Tarjoamme kannustavan ja kilpailukykyisen palkan ja mukavan työympäristön sekä koulutuksen ja tuen. Meillä viihdytään hyvin!

Taloyhtiömyyjä:

Haluatko mukaan valtakunnalliseen, nuorekkaaseen ja kasvavaan kattoalan yritykseen? Haluatko ottaa ison roolin pääkaupunkiseudun ammattimyynnistä ja oletko valmis verkostoitumaan isännöitsijöiden, taloyhtiöiden hallitusten, yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa?

Toimipiste sijaitsee Espoossa, mutta toimialue on suurin osa Uudenmaan maakunnasta (Helsinki, Espoo, Vantaa). Tarjoamme hyvät puitteet, määrätietoisen ja taloudellisesti vakaan yrityksen sekä hyvät henkilöt taustatueksi. Saat hyvän koulutuksen tehtävään.

Sinulta odotamme vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, tahtoa oppia lisää sekä myynnistä että tuotteista ja palveluista ja kykyä itsenäiseen ja itseohjautuvaan tekemiseen. Sinulla tulisi olla vähintään muutaman vuoden kokemus suoramyynnistä ja kattoalan kokemus ei myöskään ole haitaksi. Meillä on hyvä maine ammattiostajien keskuudessa ja tehtävä on siksi erityisen houkutteleva.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen joona.suomala@la-kattohuolto.fi niin olet mukana!