Peltikatto maalattiin kuntoon vain kolmessa päivässä

22.6.2022 | Ajankohtaista, Kokemuksia

Antti Mäkinen tiesi, että hänen ostamansa omakotitalon peltikatolle on tehtävä jotain. LA Kattohuollon maksuttoman kuntokartoituksen jälkeen ratkaisuksi tuli katon kunnostus ja maalaus. Näin katon käyttöikää saatiin lisättyä vähintään 10 vuodella.

Mäkiset muuttivat vuonna 2013 Kangasalle omakotitaloonsa, joka on rakennettu vuonna 1985. Mitä talon alkuperäiselle peltikatolle kannattaisi tehdä? Pitäisikö koko katto rakentaa uusiksi vai voisiko sen kunnostaa?

LA Kattohuolto löytyi lehti-ilmoituksesta ja tuli kartoittamaan katon kunnon. Katon rakenteet olivat sen verran hyvässä kunnossa, että vanha katto päätettiin kunnostaa.

– Jo ensimmäisessä tapaamisessa kävi selväksi, että lähdemme projektiin. LA Kattohuollon kanssa kommunikointi oli selkeää ja olimme samalla sivulla sen suhteen, mitä ja miten tehdään, Mäkinen toteaa.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kattoremontti

Kartoituksen jälkeen työt suunniteltiin ja remontti eteni sovitulla aikataululla. Kolme päivää kestäneeseen projektiin sisältyivät katon kunnostuksen ja maalauksen lisäksi myös uudet tikkaat.

Antti Mäkinen on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Kaikki suojattiin viimeisen päälle pressuilla eikä mihinkään jäänyt maalia.

– LA Kattohuollon palvelu on ystävällistä ja ratkaisukeskeistä. Kysymyksiini riskeistä ja työvaiheista vastattiin ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Minulle ei ollut hetkeäkään epäselvää, etteikö tässä työssä onnistuttaisi, Mäkinen jatkaa.

Maksuton kuntotarkastus kertoo katon kunnon

Mäkinen kehottaa kattoremonttia suunnittelevia pyytämään ammattilaiset paikalle suorittamaan ilmaisen katon kuntokartoituksen.

– Kannattaa pyytää ammattilaiset paikalle kartoittamaan kunnostustarpeet. Sen jälkeen olet viisaampi: tiedät, missä kunnossa kattosi on ja miten sen saa paremmaksi. Kartoitus ei maksa mitään, mutta saat vastauksia, Mäkinen rohkaisee.

Lue lisää Antin käyttämistä kattohuoltopalveluista ja tutustu katon vuosihuoltopalveluun: