Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit auttavat sinua pienentämään sähkölaskuasi. Se on hyvä syy laittaa omakotitalosi tai mökkisi katto tuottamaan ympäristöystävällistä sähköä! Aurinkosähköjärjestelmän huolellinen asennus katolle takaa sekä aurinkopaneelien että kattosi toimivuuden.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneeleilla kohti omavaraisempaa energiantuotantoa

Haluatko olla omavaraisempi sähkön käyttäjä? Aurinko tuottaa yhden tunnin aikana enemmän energiaa kuin koko ihmiskunta tarvitsee vuoden aikana. Aurinkopaneelien avulla voit vähentää riippuvuuttasi sähköyhtiöistä – ja kenties jopa tuottaa sähköä myytäväksi. Tarjoamme sinulle kiinteistöösi sopivan ja oikein mitoitetun aurinkosähköratkaisun huolellisesti asennettuna ja taloudellisella takaisinmaksuajalla. Oikein valittu aurinkosähköjärjestelmä tarjoaa sinulle monia etuja.

Aurinkosähkön edut

  • Olet omavaraisempi
  • Voit saada auringon avulla sähköä myös sähkökatkojen aikana
  • Säästät sähkölaskussa – osittainenkin omavaraisuus on plussaa
  • Nostat kiinteistösi arvoa

Laadukkaat aurinkopaneelit sinunkin katollesi

Kauttamme saat varmasti hyvän aurinkosähköjärjestelmän, sillä ajattelemme sinun ja talosi etua kokonaisuutena ja pitkällä aikavälillä. Katon pitää kestää aurinkopaneelien alla. Siksi aurinkopaneelit ja koko järjestelmä kannattaa tilata kattoammattilaiselta. Näin voit olla varma, että kattosi on ehjä aurinkopaneelien asennuksen jälkeenkin.

Varmistamme, että saat aina sinun katollesi sopivimman ratkaisun. Paneelit ja aurinkosähköjärjestelmän toimittaa laadustaan tunnettu Playgreen, joka kuuluu samaan konserniin LA Kattohuollon kanssa. Playgreen auttaa valitsemaan kiinteistöösi sopivan ratkaisun markkinoiden parhaista tuotteista ja yhtiön kokeneet katto- ja sähköasentajat viimeistelevät työn.

Vakuutusta vesikatevahinkojen varalta ei voi ostaa –siksi olemme olleet mukana kehittämässä uudenlaista aurinkopaneelien kattokiinnitysmenetelmää. Sen ansiosta käytämme markkinoiden parasta kiinnitystekniikkaa.

  • Pidä kattosi ehjänä – tilaa aurinkosähkö kattoalan ammattilaiselta
  • Käytämme luotettavaa asennusmenetelmää, joka ei riko kattoa
  • Saat paneeleille ja asennustyölle huipputakuun

Paljonko aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä?

Playgreenin toimittama aurinkosähköjärjestelmä on kannattava sijoitus. Tuottoon ja sähkön säästöön vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmän hankintahinta, kotitaloudessa käytetyn sähkön hinta, sähkön hinnan muutos vuodessa sekä korkokehitys.

Tuottoon vaikuttavat myös paneelien asennusilmansuunta, paneelien todellinen asennuskaltevuus, kiinteistön sijaintipaikkakunta, kunkin vuoden aikana toteutunut auringon säteilyenergia sekä paneelien varjostus.

Kysy lisää – kartoitamme yhdessä aurinkosähkön sopivuuden ja tarpeisiisi sopivankokoisen aurinkosähköjärjestelmän tuottomahdollisuudet. Kartoitamme mahdollisuudet maksutta!

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista / sadevesijärjestelmästä / katoturvatuotteista Soita 010 322 0240 tai täytä alla oleva lomake