Katon korjaus nestemäisellä vedeneristeellä

Pelti- ja bitumikattojen vuotokohdat voidaan korjata ja läpiviennit varmistaa nestemäisiä vedeneristeitä käyttäen. Tämä katon korjaustapa on kestävä ja kustannustehokas ratkaisu, kun työn tekee nestemäisten vedeneristeiden asennustöihin sertifioitu LA Kattohuollon asentaja.

Kestävä korjausratkaisu peltikatolle ja bitumikatolle

Katto vuotaa useimmiten läpivientien tiivisteiden haurastuttua tai pienistä katteeseen tulleista rei’istä. Nestemäinen vedeneriste muotoutuu katon yksityiskohtien mukaan. Laadukkailla nestemäisillä vedeneristeillä ammattitaitoisesti tehty korjaus ja mahdollisten vuotokohtien ennakoiva varmistaminen voivat lisätä katon käyttöikää jopa kymmeniä vuosia. 

Tyypillisiä nestemäisen vedeneristyksen käyttökohteita ovat pelti- tai bitumikaton saumat, jalkarännit, sadevesikourut, reikien paikkaus, kattokaivot, ilmanvaihtoputket, viemärin tuuletusputket ja kaiken tyyppiset läpiviennit.

Turvallinen ja pitkäaikainen korjausratkaisu

Nestemäisiä vedeneristeitä käytettäessä katto korjataan ilman tulitöitä, joten paloturvallisena ratkaisuna se sopii haastaviinkin korjauskohteisiin. Samalla menetelmällä voidaan vedeneristää kiinteistön muitakin rakenteita.

Meiltä saat aina kuvallisen raportin saumattomalla vedeneristeellä tehdyistä korjauksista. Olemme sertifioitu KEMPEROL® 2K-PUR -vedeneristemassojen asentaja. Jos katto täytyy paikata märälle alustalle tai vesi-/lumisateessa, käytämme siihen soveltuvaa tiivistysainetta. Työllämme on takuu.

Kysy minulta lisää!

Tim Vähäjylkän kuva

Tim Vähäjylkkä

Nestemäiset vedeneristykset
040 170 7337

Pyydä tarjous katon korjaamisesta tai tiivistämisestä nestemäisellä vedeneristeellä

Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!