Katon kuntotarkastus taloyhtiölle

Taloyhtiön katot kannattaa tarkastaa huolellisesti ainakin kerran vuodessa. Näin mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja vuotovahinkoja ei pääse syntymään. Tarkastamme erikokoisten taloyhtiöiden katot vuosien ammattitaidolla ympäri Suomen.

Tilaa laaja kuntokartoitus (349 €)
Tilaa maksuton konsultaatio

Kuntotarkastuksella oikein mitoitettuihin huoltotoimenpiteisiin

Huolellinen kattojen tarkastus helpottaa taloyhtiön huolto- ja korjaussuunnitelman ylläpitämistä. Autamme valitsemaan kattojen elinkaaren kannalta oikein mitoitetut ja oikeaan aikaan tehtävät huolto- ja korjauspalvelut. Huoltopäivystyksemme palvelee taloyhtiöitä vuorokauden ympäri.

Laaja katon kuntokartoitus

Katon laaja kuntokartoitus on LA Kattohuollon ammattilaisen huolella tekemä tarkastus ja raportti taloyhtiön kattojen kunnosta sekä huolto- ja korjaustarpeista. Kaikki tarkastuksen toimenpiteet ja kohteet dokumentoidaan. 

Tarkastusraportti sisältää myös suositukset kattojen käyttöikää pidentävistä huoltotoimenpiteistä sekä korjaustarpeista aikatauluineen ja kustannusarvioineen. Tarkastusraportti auttaa isännöitsijää ja hallitusta tekemään yhtiökokouksille taloudellisesti järkeviä hoito- ja korjaussuunnitelmia.

Laajan kuntokartoituksen sisältö

  • Täydellinen katon kuntoraportti  ja elinkaariarvio
  • Akuutit ja tulevat korjaustarpeet  katon elinkaaren maksimoimiseksi
  •  Korjauskustannukset tarvittavista  korjaustoimenpiteistä
  • Kattoturvatuotteiden tarkastus ja mahdollisten puutteiden  raportointi
  • Selkeä, kirjallinen raportti  valokuvineen

Kattohuollon ammattilaisina emme koskaan ehdota ylimitoitettuja huoltoja tai korjauksia – ajattelemme aina mitkä toimenpiteet edistävät taloyhtiön etua pitkällä tähtäimellä.

Tilaa laaja kuntokartoitus nyt

Kysy minulta lisää!

Judit Juujärvi, LA Kattohuolto Oy

Judit Juujärvi

010 322 0240

Maksuton konsultaatio katon kunnosta

Taloyhtiön kattojen tilannetta voidaan arvioida myös kevyemmin. Maksuton konsultaatio sisältää LA Kattohuollon ammattilaisen paikan päällä tekemän arvion taloyhtiön kattojen kunnosta. Saat myös suullisen arvion kattojen käyttöiästä sekä niistä huolto- tai korjaustoimenpiteistä joilla katon käyttöikää voidaan kohtuullisin kustannuksin pidentää. Teemme myös kilpailukykyisen tarjouksen suosittelemiemme toimenpiteiden toteutuksesta.

Kevyen kattokonsultaation sisältö

  • Suppea raportti katon kunnosta
  • Tavallisimpien ja helposti havaittavien puutteiden tarkastus
  • Tarjous mahdollisista huoltotoimenpiteistä

Tilaa maksuton konsultaatio nyt