Etusivu » Kattopalvelut

Tuplaa kattosi käyttöikä

Katon huollon ainoa tehtävä on jatkaa katon käyttöikää. Kaiken toimintamme perustana on elinkaariajattelu ja asiakaslähtöisyys.

Käytämme kattohuolloissamme markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme kaikki huollot takuutyönä. Tarkistamme jokaisen katon aina paikan päällä.

Tarjoamme aina oikein mitoitetun, hinta-laatusuhteeltaan parhaan ratkaisun katolle kuin katolle. Palvelemme kaikissa kattoon liittyvissä asioissa.

Miksi kattoa tulisi huoltaa säännöllisesti?

Toimimalla ennakoivasti mahdolliset korjaustoimet voidaan suorittaa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti.

Katto on tärkeä osa taloa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Oikeanlaisella, jatkuvalla huollolla katon käyttöikää voidaan jatkaa merkittävästi ja välttää yllättävät vesivahingot ja äkilliset kustannukset. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä.

Emme tee ylimitoitettuja toimenpiteitä!

Katon pinnoitus

Katon pinnoitus, on yksi LA Kattohuollon erikoisosaamisalueista. Pinnoitamme pelti-, tiili- ja huopakatot vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Paremman ulkonäön lisäksi pinnoitus suojaa kattoa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja UV-säteilyltä.

Katon korjaus

Teemme niin pienet kuin isommatkin katon korjaukset ammattitaidolla. Katon korjaukset voidaan tehdä ympäri vuoden. Autamme sinua kaikissa kattoon liittyvissä ongelmissa. Katon korjauksen ollessa ajankohtainen pyydä hinta-arvio meiltä!

Katon huolto

Oikeanlaisella, jatkuvalla huollolla katon käyttöikää voidaan jatkaa merkittävästi ja välttää yllättävät vesivahingot ja äkilliset kustannukset. Kaikkia kattoja pitäisi huoltaa vähintään kerran vuodessa, mielellään kaksi. Keväällä katto tarkistetaan talven mahdollisesti aiheuttamien vaurioiden varalta, syksyllä laitetaan kaikki kuntoon talven varalle.

Kattoturvatuotteet

Meidän kauttamme saat laadukkaat ja kestävät kattoturvatuotteet kaikille katoille. Kestävät ja pitkäikäiset kattoturvatuotteet soveltuvat niin omakoti-, kerrostalo- kuin teollisuus­rakentamiseenkin ja täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset. Tuotteet valitaan yksilöllisesti kattosi ja koko talosi teknisten vaatimusten mukaisesti.

Sadevesijärjestelmät

Laadukas sadevesijärjestelmä suojaa kotisi sadeveden aiheuttamilta kosteusvaurioilta. Kun sadevesijärjestelmän osat valitaan väriltään taloon sopiviksi, tuotteet mitoitetaan ja sijoitellaan oikein sekä asennetaan ammattitaidolla, tulee talosi ulkonäöstä viimeistelty. Meiltä saat korkealaatuisen sadevesijärjestelmän, joka kestää aikaa ja vaihtelevia olosuhteita.

Rahoitus

Maksuaikaa joustavasti – ensimmäinen kuukausi aina ilman rahoituskorkoa! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa haluamasi remontti rahoituksella. Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Katon kunnon merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Katto suojaa koko muuta taloa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Kutsu LA Kattohuolto apuun – palvelemme asiakkaita koko Suomessa!

 • Katon elinkaariajattelu
  Emme tee ylimitoitettuja huoltoja
 • Paikallinen ja osaava työvoima
  Käytämme vain paikallista, osaavaa työvoimaa
 • Luotettava, kokenut ja ammattimainen
  10 000 Suomessa toteutettua kattohuoltoa
 • Markkinoiden parhaat materiaalit
  Käytämme vain toimivia ja luotettavia materiaaleja
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  Tiedät mitä maksat ja mistä – ei yllätyksiä
 • Tyytyväiset asiakkaat
  Tyytyväisyytenne on meille ensiluokkaisen tärkeää

Uusimaa | Päijät-Häme |  Varsinais-Suomi |  Etelä-Karjala |  Pirkanmaa |  Pohjanmaa |  Keski-Suomi |  Satakunta |  Pohjois-Savo |  Pohjois-Pohjanmaa


LA Kattohuolto
on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.