Etusivu » Kattopalvelut » Katon huolto

Tuplaa kattosi käyttöikä säännöllisellä katon huollolla

Katon kunnon merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Katto on rakennuksen tärkein osa taloa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä.

Joskus kattoremontti on ylimitoitettu operaatio. Toisinaan jopa katon pesu tai pinnoitus voivat olla ylimitoitettuja – esimerkiksi, jos katolla on ainoastaan sammalongelmaa, mutta katon pinta on muuten hyvässä kunnossa niin pelkkä sammaleen poisto katolta torjuntakäsittelyllä riittäisi huoltotoimenpiteeksi.

Katon kuntotarkastus

Kuntotarkastuksessamme saat selkeän kuvan katon kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta sekä tiedot huolloista, joilla katon elinkaarta jatketaan. Tarkastuksessa havaitut riskit korjataan ennen kuin suurempaa vahinkoa pääsee syntymään. Ennakoivat korjaustoimet tuovat säästöä tilaajille.

Sammaleen poisto katolta ilman painepesuria

Poistamme kasvuston vahingoittamatta tiilen pintaa. Emme suosittele tiilikaton pesemistä painepesurilla. Kasvusto poistetaan mekaanisesti, jonka jälkeen katto käsitellään kasvustontorjunta-aineella. Menetelmällä olemme puhdistaneet tuhansia kattoja ja annamme aina takuun työllemme.

Lumenpudotus katolta

Hoidamme lumenpudotukset nopeasti, turvallisesti ja edullisesti. LA Kattohuolto on vuosien varrella pudottanut lumia mm. omakotitalojen, rivi- ja kerrostalojen, liikehuoneistojen, hallien ja teollisuusrakennusten katoilta.

Yleensä katoilla oleva lumi ei aiheuta haittaa tai riskiä, jos kattoturvatuotteet ovat kunnossa. Näin ollen myöskään mitään toimenpiteitä ei tarvita.

Katon vuosihuolto

Jatkuva kattohuoltosopimus sopii erityisesti taloyhtiöiden, suurten kiinteistöjen ja julkisen sektorin kattohuoltotarpeisiin.

Katon vuosittainen huolto vähentää huomattavasti riskiä joutua mittaviin ja ennakoimattomiin kattoremontteihin. Jatkuva kattohuoltosopimus tukee PTS-suunnitelmaa. Huolto yhdessä kattokartoitusten kanssa antaa hyvää tietoa katosta tuleville vuosille.

Ota meihin yhteyttä

Varaa maksuton omakotitalon katon kuntokartoitus

Kysy katon maalauksista ja huolloista alan kokeneelta ammattilaiselta. Tiedämme kaiken katoista ja niiden huolloista, joten tilatessasi työn meiltä voit olla varma toteutuksen laadukkuudesta.

Uusimaa | Päijät-Häme |  Varsinais-Suomi |  Etelä-Karjala |  Pirkanmaa |  Pohjanmaa |  Keski-Suomi |  Satakunta |  Pohjois-Savo |  Pohjois-Pohjanmaa


LA Kattohuolto
on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.