Etusivu » Kattopalvelut » Katon huolto » Katon kuntotarkastus

Katon kuntotarkastus

Kuntotarkastuksessamme saat selkeän kuvan katon kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta sekä tiedot huolloista, joilla katon elinkaarta jatketaan.

Katon kuntotarkastus on paikallaan, kun tarvitaan tietoa vesikaton kunnosta ja halutaan varautua tuleviin korjauksiin hyvissä ajoin. Toimimalla ennakoivasti mahdolliset korjaustoimet voidaan suorittaa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti. Asiantuntijamme suorittaa katon tarkastuksen huolellisesti tarkistuslistan mukaisesti.

Erityistä huomiota kiinnitetään aluskatteen kuntoon, vesikatteen pinnan kuntoon, vuotoriskikohtiin, läpivienteihin ja sadevesijärjestelmään, pellityksiin ja kattoturvatuotteisiin.

Kuntotarkastuksen päätteeksi asiantuntijamme laatii kuvallisen raportin ja selostuksen tarkastetuista kohdista. Asiakas saa näin tietoa puutteista, riskeistä, tulevista huolloista/korjauksista ja katon odotettavasta käyttöiästä. Kuntotarkastuksen jälkeen annamme tarjouksen havaittujen puutteiden korjaamisesta.

Katon kunnon arviointi – milloin se tulee tehdä?

Kattojen asiantuntijat suosittelevat kuntotarkastusta tehtäväksi säännöllisesti noin viiden vuoden välein, ellei ongelmia ilmene. Ongelmien ilmetessä tarkastusta ei pidä lykätä. LA Kattohuolto Oy kartoittaa kattosi tilanteen nopeasti.

Katon kuntotarkastus – hinta?

LA Kattohuolto Oy toteuttaa katon kuntotarkastukset kiinteällä hinnalla kattojen koon mukaan. Hintamme ovat tarkastuksen laajuuteen nähden edulliset kattomateriaalista riippumatta.


Katon kuntotarkastus – luotettavasti tehtynä!

Teemme katon kuntotarkastukset vuosien kokemuksella. Meiltä saat luotettavaa ja puolueetonta tietoa vesikaton, aluskatteen ja yläpohjatilan kunnosta. Kun ongelmat havaitaan hyvissä ajoin, voidaan estää laajemmat vauriot huoltamalla tai korjaamalla katto. Katon kuntatarkastus on edullinen toimenpide, jolla yhdessä säännöllisen huollon kanssa voi välttää suuret ennakoimattomat remonttikustannukset.

Huopakaton kuntotarkastus

Huopakaton kuntotarkastus käsittää mm. huopakaton pinnan ja alusrakenteen kunnon arvioinnin sekä läpivientien kiinnityskohtien tarkistuksen. Lisäksi tarkastetaan piippujen pellitykset, reunapellitykset ja vedenpoistojärjestelmä. Arvioimme myös kattoturvatuotteiden kunnon.

 

Peltikaton kuntotarkastus

Peltikaton kuntotarkastus sisältää mm. mahdollisen aluskatteen, pellitysten, kiinnitysten ja räystäskourujen tarkastuksen. Erityistä huomiota peltikatolla vaativat talotekniikan läpiviennit ja niiden kiinnitykset. Räystäslistat, harjalistat, sisäjiirilistat ja muut liitoskohdat tarkastetaan aina huolellisesti. Arvioimme myös kattoturvatuotteiden kunnon.

Tiilikaton kuntotarkastus

Tiilikaton kuntotarkastus kattaa mm. aluskatteen tarkastamisen, tiilien kunnon arvioinnin, rikkinäisten tiilien määrittelyä ja läpivientien liitoskohtien tarkastelua. Tarkastamme kattoturvatuotteiden kunnon samalla.

Uusimaa | Päijät-Häme |  Varsinais-Suomi |  Etelä-Karjala |  Pirkanmaa |  Pohjanmaa |  Keski-Suomi |  Satakunta |  Pohjois-Savo |  Pohjois-Pohjanmaa


LA Kattohuolto
on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.