Etusivu » Kattopalvelut » Katon korjaus

Katon korjaukset ammattilaiselta

Katon käyttöikään voidaan vaikuttaa, kun katon korjaus ja huolto tehdään oikeilla toimenpiteillä ja ajoissa.

Peltikaton vuotokorjaus

Ennen vanhaan rakennettiin peltikattoja, varsinkin konesaumaa, ilman aluskatetta. Varsinkin läpiviennit, auenneet tai ruostuneet saumat sekä joskus jopa suoranaiset reiät katolla ovat syinä vuotoihin.

Ensin pitää paikallistaa vuoto ja sen syy, jotta voi valita oikeanlaisen korjaustavan. Meiltä löytyy osaaminen, on ongelma sitten läpiviennin puutteellisessa pellityksessä, auenneessa tai ruostuneessa saumassa tai jossain muussa peltikaton yksityiskohdassa.

Tiilikaton vuotokorjaus

Tiili on niin sanottu epäjatkuva kate, joka ei itsessään ole vesitiivis. Näin ollen vedeneristys on yhtä hyvä kuin tiilen alla oleva aluskate ja yksityiskohtien tiivistämisen tarkkuus.

Jos tiilikatto vuotaa, on kyse yleensä puutteellisesta ja vahingoittuneesta aluskatteesta. Ehkä aluskatteen vaakasaumojen limitys on jäänyt liian kapeksi tai savupiipun ympärillä ovat aluskatteen ylösnostot jääneet tekemättä tai liian mataliksi.

Huopakaton vuotokorjaus ja tarkastus

Huopakate vaurioituu, jos sammal tai jäkälä saa kasvaa katolla liian pitkään. Vuotoja voivat aiheuttaa myös katon yksityiskohtien puutteelliset tiivistykset, esim. savupiipun juuren niukka tiivistäminen.
Meiltä löytyy osaaminen niin huopakattojen vuotopaikkauksiin kuin laajempiinkin korjauksiin aina tulitöitä myöden.

PVC-katon vuotokorjaus ja tarkastus

Myös PVC-katteet ovat meille tuttuja, joten niiden huoltaminen ja korjaaminen onnistuu nopeassakin aikataulussa tehokkaasti ympäri vuoden. Vaikka PVC-katon korjaus ei yleensä edellytä tulityötä, vaatii se aina ammattilaisen huolellista ja tarkkaa työtä. Meiltä se onnistuu!

Tiesitkö, että katon korjaus onnistuu usein myös talvella?

Kun välineet ovat kunnossa, voidaan katon korjaukset tehdä ympäri vuoden. Katon korjauksen ollessa ajankohtainen pyydä hinta-arvio meiltä!

Ota meihin yhteyttä

Varaa maksuton omakotitalon katon kuntokartoitus

Kysy katon maalauksista ja huolloista alan kokeneelta ammattilaiselta. Tiedämme kaiken katoista ja niiden huolloista, joten tilatessasi työn meiltä voit olla varma toteutuksen laadukkuudesta.

Uusimaa | Päijät-Häme |  Varsinais-Suomi |  Etelä-Karjala |  Pirkanmaa |  Pohjanmaa |  Keski-Suomi |  Satakunta |  Pohjois-Savo |  Pohjois-Pohjanmaa


LA Kattohuolto
on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.