Etusivu » Kattopalvelut » Katon pinnoitus

Pinnoituksella lisää käyttöikää katollesi

Pinnoitamme pelti- ja tiilikatot vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Käytämme kattohuolloissamme markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme kaikki huollot takuutyönä.

Katon pinnoitus

Katon pinnoituksessa käytämme laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja pinnoitteita. Teemme työtä tanskalaisen Nowocoatin kanssa. Nowocoatin pinnoiteosaaminen ulottuu aina vuoteen 1861, joten tuotteiden laatuun voi huoletta luottaa. Peltikatoilla käytämme Nowo-tuotteita, tiilikatoille olemme kehittäneet yhteistyössä Nowocoatin kanssa oman akrylaattipohjaisen LA-kattopinnoitteen.

LA-Kattopinnoite

Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuva ja ammattitaidolla kehitetty akrylaattipohjainen LA-kattopinnoite muodostaa lujan, UV-kestävän ja elastisen kerroksen pidentämään katon ja katemateriaalin käyttöikää.

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiili on kestävä, perinteinen ja kaunis kattomateriaali. Noin puolet uusistakin omakotitaloista katetaan tiilikatteella. Vuosien varrella tiilikaton pintaan alkaa kuitenkin kerääntyä monenlaista kasvustoa, kuten sammalta, levää ja jäkälää. Kasvusto kannattaa poistaa ajoissa ja oikeilla toimenpiteillä, jolloin tiilen pinta pysyy parempana ja pinnoitusta voidaan lykätä eteenpäin.

Jos kasvusto on ollut tiilen pinnalla liian pitkään, on tiilen pinta haurastunut eikä pelkkä puhdistus ja sammaleentorjunta enää riitä. Tässä tapauksessa katon pinnoitus on tarpeen.

Peltikaton pesu ja maalaus

Peltikatto on yleisin Suomessa käytettävä kattomateriaali. Peltikate on kestävä, huoleton ja tiivis. Perushuoltona monesti riittää pelkkä irtoroskien poistaminen katolta samalla kun tyhjentää räystäskourut sekä tarkastaa läpiviennit ja katon turvatuotteet.

Peltikatto on kuitenkin altis sään vaikutuksille ja korroosiolle, mikäli maalipintaan tulee vaurioita. Jos paljas metalli jää ilman suojaa, pelti ruostuu nopeasti ja voi kulua puhki muutamassa vuodessa. Tämän takia, jotta vältytään turhilta ja yllättäviltä kustannuksilta, peltikaton huoltomaalaus kannattaa suorittaa ajoissa.

Ota meihin yhteyttä

Varaa maksuton omakotitalon katon kuntokartoitus

Kysy katon maalauksista ja huolloista alan kokeneelta ammattilaiselta. Tiedämme kaiken katoista ja niiden huolloista, joten tilatessasi työn meiltä voit olla varma toteutuksen laadukkuudesta.

Uusimaa | Päijät-Häme |  Varsinais-Suomi |  Etelä-Karjala |  Pirkanmaa |  Pohjanmaa |  Keski-Suomi |  Satakunta |  Pohjois-Savo |  Pohjois-Pohjanmaa


LA Kattohuolto
on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.