Kattoturvatuotteet omakotitaloon

Onko kattosi turvallinen?

Kestävät ja laadukkaat kattoturvatuotteet varmistavat, että katollasi tarvittavien tarkastusten ja huoltojen tekeminen on turvallista. Lumiesteet ehkäisevät puolestaan katolta putoavan lumen aiheuttamat vaaratilanteet ja pudonneen lumen kasautumisen vääriin paikkoihin

Kattoturvatuotteet tarpeisiisi

Autamme sinua valitsemaan talosi katolle sopivat tuotteet. Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: kattosillat, lumiesteet, lumikoukut, seinätikkaat ja lapetikkaat valmiiksi katoille asennettuina. Tuotteet täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset.

Pyydä tarjous kattoturvatuotteista

Kattosillat

Kattosillat helpottavat katolla kulkemista huomattavasti. Tämä on tärkeää esimerkiksi kevät- ja syyshuoltojen sekä nuohouksen yhteydessä. Kaikille katoille kattotyypistä ja katon kaltevuudesta riippumatta löytyy sopiva kattosiltaratkaisu. Kattosilta on turvallinen liukkaallakin kelillä.

Katon lumiesteet

Lumiesteet ovat tarpeen kaikilla tiili- ja peltikatoilla. Paras ratkaisu on asentaa lumiesteet koko katon mitalle, jotta katon vierellä on turvallista kulkea. Kaikille katemateriaaleille on olemassa omat lumiesteiden kiinnikkeet.

Seinätikkaat

Paras paikka seinätikkaille on talon pääty, missä lumimassat eivät pääse tikkaita vahingoittamaan. Saat meiltä kaiken turvalliseen katolle kiipeämiseen ja alastuloon: Seinätikkaat, lapetikkaat ja palotikkaat.

Tarkasta kattoturvatuotteiden kunto

Kattoturvatuotteet voidaan asentaa kätevästi esimerkiksi kattohuollon yhteydessä. Jos et ole varma kattosi ja kattoturvatuotteiden kunnosta, tilaa maksuton kuntotarkastus. Saat asiantuntijan arvion sinun ja kattosi kannalta järkevistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Varaa kuntotarkastus nyt

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista / sadevesijärjestelmästä / katoturvatuotteista Soita 010 322 0240 tai täytä alla oleva lomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Kohteen osoite*
Tietosuojaselosteen hyväksyntä*
Markkinointilupa