Kattoturvatuotteet taloyhtiölle

Kestävät ja laadukkaat kattoturvatuotteet kuuluvat kaikille katoille. Autamme valitsemaan taloyhtiön katoille sopivat tuotteet kiinteistön teknisten vaatimusten mukaisesti.

Kaikki tarvittava katon turvallisuuteen

Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset: kattosillat, lumiesteet, lumikoukut, seinätikkaat ja lapetikkaat katoille asennettuina. Tuotteet täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset. Kattoturvatuotteet voidaan asentaa kätevästi vaikka katon huollon yhteydessä!

Kattosillat helpottavat katolla kulkemista

Kattosillat helpottavat katolla kulkua huomattavasti. Turvallinen kulku katolla on tärkeää esimerkiksi kevät- ja syyshuoltojen sekä nuohouksen yhteydessä. Kattosillat sopivat kaikille katoille kattotyypistä ja katon kaltevuudesta riippumatta. Kattosiltojen lumenläpäisevyys on erittäin hyvä, yli 50 %, joten silta on turvallinen liukkaallakin kelillä.

Lumiesteet varmistavat turvallisen pihapiirin

Lumiesteet tulisi asentaa kaikkiin tiili- ja peltikattoihin. Lumiesteet on hyvä asentaa koko katon mitalle, jotta turvallinen kulkeminen katon läheisyydessä voidaan varmistaa. Kaikille katemateriaaleille löytyy omat lumiesteiden kiinnikkeet.

Seinätikkaat turvalliseen katolle nousuun

Seinätikkaat ovat tärkeä osa kattoturvallisuutta. Paras paikka tikkaille on talon pääty, missä lumimassat eivät pääse tikkaita vahingoittamaan. Toimitamme kaiken turvalliseen katolle kiipeämiseen ja alastuloon: Turvatikkaat, lapetikkaat ja palotikkaat.

Kysy minulta lisää!

Judit Juujärvi, LA Kattohuolto Oy

Judit Juujärvi

010 322 0240

Pyydä tarjous peltikaton pesusta ja maalauksesta / tiilikaton pesusta ja pinnoituksesta / sadevesijärjestelmästä / kattoturvatuotteista Soita 010 322 0240 tai täytä alla oleva lomake