Lumenpudotus taloyhtiön katolta

Kun taloyhtiön kattojen lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet ovat kunnossa, katolla oleva lumi ei yleensä aiheuta ongelmia. On kuitenkin tilanteita, joissa lumenpudotus on tarpeen. Ammattilaisina hoidamme lumenpudotukset nopeasti, turvallisesti ja edullisesti.

Pitääkö lunta pudottaa katolta?

Normaali harjakatto oikein suunniteltuna, rakennettuna ja lumiesteillä varustettuna kestää useammankin metrin lumikerroksen ilman ongelmia. Lumen pudottaminen voi olla tarpeen seuraavissa tilanteissa:

  • Katolla on kohtia, joihin lumi kerääntyy poikkeuksellisen paksuiksi kerroksiksi (esimerkiksi sisäjiirit ja porrastuskohdat)
  • Lumi voi päästä putoamaan katolta lumiesteistä huolimatta ja aiheuttaa vaaratilanteita asukkaille ja ympäristölle (etenkin jyrkät katot ja peltikatot kaupunkiympäristössä)
  • Lumiesteet ovat puutteelliset
  • Sulamisvesi muodostaa jääpuikkoja, jotka voivat pudotessaan aiheuttaa vaaratilanteita
  • Loiva katto on pinta-alaltaan poikkeuksellisen suuri (esimerkiksi hallissa tai teollisuusrakennuksessa)

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta

Soita 010 322 0240 ja pyydä tarjous taloyhtiön katon lumenpudotuksesta.

Lumenpudotuksen hinta riippuu mm. katon neliömäärästä ja lumimäärästä. Kartoitamme tilanteen ja annamme sitovan tarjouksen ennen työhön ryhtymistä. Saat tarjouksen joko tuntihinnalla tai urakkahinnalla. Lumenpudotus voidaan sisällyttää myös jatkuvaan vuosihuoltosopimukseen.

Kysy minulta lisää!

Anna-Reetta Tölli, LA Kattohuolto Oy

Anna-Reetta Tölli

010 322 0240