Lumenpudotus omakotitalon katolta

Kun katon lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet ovat kunnossa, katolla oleva lumi ei yleensä aiheuta ongelmia. Joissakin tilanteissa lumenpudotus on kuitenkin paikallaan. Säästä tällöin itseäsi ja anna ammattilaisten hoitaa lumenpudotus nopeasti, turvallisesti ja edullisesti.

Normaali omakotitalon harjakatto oikein suunniteltuna, rakennettuna ja lumiesteillä varustettuna kestää useammankin metrin lumikerroksen ilman ongelmia. On kuitenkin tilanteita, jolloin lumien pudottaminen on tarpeen:

  • Katolla on kohtia, joihin lumi kerääntyy poikkeuksellisen paksuiksi kerroksiksi (esimerkiksi sisäjiirit ja porrastuskohdat)
  • Lumi voi päästä putoamaan katolta lumiesteistä huolimatta (etenkin jyrkät katot ja peltikatot)
  • Lumiesteet ovat puutteelliset
  • Sulamisvesi muodostaa jääpuikkoja, jotka voivat pudotessaan aiheuttaa vaaratilanteita

Ennen lumenpudotusta tutustumme aina tarkoin taloosi ja sen kattomateriaaliin sekä ympäristöön. Hoidamme lumenpudotustyöt ammattitaidolla ja tehokkaasi, aina hellävaraisesti käsityönä. Näin kattosi pinta ei vahingoitu lumenpudotuksen yhteydessä. Poistamme myös mahdolliset jääpuikot, höyrytämme mahdollisen jääpatjan pois ja avaamme jäätyneet syöksytorvet.

Edullinen lumenpudotus katolta

Soita 010 322 0240 ja pyydä tarjous omakotitalon katon lumenpudotuksesta.

Lumenpudotuksen hinta riippuu mm. katon neliömäärästä ja lumimäärästä. Ota yhteyttä, jotta voimme kartoittaa tilanteen ja antaa sitovan tarjouksen. Saat tarjouksen joko tuntihinnalla tai urakkahinnalla. Annamme mielellämme lisätietoa hinnoittelustamme, aikatauluistamme ja toteutustavoistamme.

Lataa tästä maksuton Peltikaton huolto-opas