Omakotitalon katon maalaus

Omakotitalon katon maalaus eli pinnoitus lisää kattosi käyttöikää ja parantaa huomattavasti sen ulkonäköä. Pinnoitamme pelti- ja tiilikatot vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Käytämme markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme yleensä kaikki huollot takuutyönä.

Pyydä tarjous

Milloin katto kannattaa maalata?

Vuosien varrella sekä tiilikaton että peltikaton pintaan alkaa kerääntyä monenlaista kasvustoa, kuten sammalta, levää ja jäkälää. Kasvusto kannattaa poistaa ajoissa ja oikeilla toimenpiteillä, jolloin katteen pinta pysyy parempana.

Jokainen katto on omanlaisensa. Säännöllinen ja huolellinen huolto edistää aina katon kuntoa, mutta ajan myötä pinnoitus voi kuitenkin olla tehokkain ratkaisu, jolla katon käyttöikää voidaan pidentää.

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus on tarpeen siinä vaiheessa, kun tiilien pinta on haurastunut, eikä pelkkä sammalen poisto ja -torjunta riitä.

Peltikaton maalaus

Peltikaton huoltomaalaus on tarpeen 10–30 vuoden kuluttua edellisesta huoltomaalauskerrasta tai asennuksesta, käytetystä maalista ja ympäristön olosuhteista riippuen.

Tiilikaton huolto-opas

Saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä tiilikaton tarkastamisesta ja huoltamisesta. Opas sopii sekä omakotitalossa asuville että taloyhtiöiden kunnossapidosta vastaaville.

Peltikaton huolto-opas

Saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä peltikaton tarkastamisesta ja huoltamisesta. Opas sopii sekä omakotitalossa asuville että taloyhtiöiden kunnossapidosta vastaaville.

Kysy minulta lisää!

Judit Juujärvi, LA Kattohuolto Oy

Judit Juujärvi

010 322 0240

Pyydä tarjous katon maalauksesta tai pinnoituksesta

Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!