Omakotitalon sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmä varmistaa, että katolle satanut tai sulanut vesi poistuu hallitusti eikä aiheuta kiinteistölle vahinkoja. Oikein mitoitetusta sadevesijärjestelmästä vesi ei pääse rakenteisiin, vaan se johdetaan pois rakennuksen vierustalta, perustuksista ja kulkuväyliltä.

Markkinoiden laajin sadevesikourulajitelma

Tarjoamme sinulle markkinoiden laajimman sadevesikouruvalikoiman. Mitoitamme sadevesikourut aina paikan päällä määrämittaan talosi räystäiden mukaisesti. Yksimittaisesti asennetut kourut tarkoittavat, että ylimääräisiä vuotavia liitoksia ei ole – ja saumaton kouru ei voi vuotaa. Tämä estää osaltaan veden pääsemisen rakenteisiin, mistä voisi seurata ikäviä kosteusvaurioita ja -haittoja.

Pyydä tarjous

Tarkasta sadevesijärjestelmän kunto

Uusi ja luotettava sadevesijärjestelmä voidaan asentaa kätevästi esimerkiksi kattohuollon yhteydessä. Jos et ole varma kattosi ja sadevesijärjestelmäsi kunnosta, tilaa maksuton kuntotarkastus. Saat asiantuntijan arvion sinun ja kattosi kannalta järkevistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Varaa kuntotarkastus nyt

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista / sadevesijärjestelmästä / katoturvatuotteista Soita 010 322 0240 tai täytä alla oleva lomake