Rahoitus ja osamaksu

Voit maksaa juuri sinulle sopivissa erissä

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja voit hyödyntää jopa 12kk korottoman maksuajan, jossa maksat vain 4€ kuukausittaisen käsittelymaksun ja 35€ järjestelypalkkion
  • Tilin hakeminen on sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua. Voit hyödyntää tiliä helposti myös jatko-ostoihin näyttämällä LA-Kattohuollon myyntiedustajalle henkilötodistuksen.

Hae rahoitusta

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella.

Tämän jälkeen voit asioida LA-Kattohuollon edustajan kanssa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit hakea tiliä myös kätevästi mobiilissa lähettämällä viestin TALO numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

Yleiset luottotiliehdot