Taloyhtiön katon maalaus tai pinnoitus

Katon maalaus eli pinnoitus pidentää katon käyttöikää. Pinnoitamme sekä pelti-, tiili- että huopakatot vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Pinnoitus suojaa katetta kosteudelta, paahteelta, UV-säteilyltä ja likaantumiselta. Samalla katon kunto ja ulkonäkö paranevat huomattavasti. Pyydä tarjous maalauksesta

Tiilikaton pinnoitus ja puhdistus

Vuosien mittaan tiilikaton pintaan kerääntyy kasvustoa, kuten sammalta, levää ja jäkälää. Kasvusto kannattaa poistaa ajoissa ja oikein, jotta tiilien pinta pysyy hyvänä. Näin katon käyttöikää lisäävää tiilien pinnoitusta voidaan lykätä myöhemmäksi.

Peltikaton pesu ja maalaus

Peltikatto on altis sään vaikutuksille ja korroosiolle, mikäli maalipintaan tulee vaurioita. Jos paljas metalli jää ilman suojaa, pelti ruostuu nopeasti ja voi ajan mittaan kulua puhki. Tämän vuoksi peltikaton huoltomaalaus kannattaa suorittaa ajoissa.

Maalaus pidentää katon käyttöikää

Pinnoitus jatkaa katon käyttöikää eli siirtää suurempaa remonttia tai katon uusimista pidemmälle tulevaisuuteen. Maalattu ja huollettu katto kestää kovaakin kulutusta vielä vuosia

Käytämme kattojen maalauksessa ja pinnoituksessa markkinoiden parhaita tuotteita eli tanskalaisen NowoCoatin valmistamia maaleja ja pinnoitteita. Lisäksi annamme käsittelyille takuun. Ota yhteyttä – autamme suunnittelemaan taloyhtiön kattojen elinkaaren pidentämisen kannalta parhaan ajankohdan kattojen pinnoittamiselle.

Kysy minulta lisää!

Anna-Reetta Tölli, LA Kattohuolto Oy

Anna-Reetta Tölli

010 322 0240

Pyydä tarjous katon maalauksesta tai pinnoituksesta

Voit pyytää tarjouksen katon maalauksesta alla olevalla lomakkeella, ottamalla yhteyttä alueesi edustajaan tai soittamalla suoraan asiakaspalvelunumeroomme: 010 322 0240.