Taloyhtiön peltikaton pesu ja maalaus

Peltikatto on altis sään vaikutuksille ja korroosiolle, mikäli maalipintaan tulee vaurioita. Jos paljas metalli jää ilman suojaa, pelti ruostuu nopeasti ja voi ajan mittaan kulua puhki. Tämän vuoksi peltikaton huoltomaalaus kannattaa suorittaa ajoissa.

Pyydä tarjous maalauksesta

Peltikaton maalaus lisää katon käyttöikää

Kevyt mutta säännöllinen kattohuolto on yleensä järkevämpi ja edullisempi vaihtoehto kuin tarpeettoman aikaisin toteutettu katon uusiminen. Säännöllinen tarkastus, roskien poisto, pesu ja maalaus lykkäävät isomman remontin tarvetta.

Maalaus antaa peltikatolle hyvän, kauniin ja kestävän pinnan paahdetta ja tuiskua vastaan.

Peltikaton maalaus

Ensin peltikatto pestään huolellisesti korkeapainepesurilla ja tarkoitukseen soveltuvalla peltipesuaineella. Pesun jälkeen ruostekohdat käsitellään erikseen ja irtoava maali poistetaan. Ennen maalausta katto huuhdellaan. Katon tyypistä riippuen peltikaton maalaus tehdään 1-3 kertaa. Tarvittaessa käytetään pohjamaalia.  Lopputuloksena on teknisesti uutta vastaava peltikate, joka kestää sään kuin sään lisäksi myös katseet.

Pesemme ja pinnoitamme myös taloyhtiöiden tiilikatot – Lue lisää

Kysy minulta lisää!

Judit Juujärvi, LA Kattohuolto Oy

Judit Juujärvi

010 322 0240

Pyydä tarjous peltikaton pesusta ja maalauksesta / tiilikaton pesusta ja pinnoituksesta / sadevesijärjestelmästä / kattoturvatuotteista Soita 010 322 0240 tai täytä alla oleva lomake