Tiilikaton puhdistus

Tiilikaton puhdistus ja kasvuston poisto riittää perustoimenpiteiden lisäksi tiilikaton huolloksi, mikäli katto on muuten kunnossa. Jos tiilien pinnat alkavat jo olla huokoiset, voi olla aika kunnostaa tiilikatto pinnoittamalla.

Pyydä kuntotarkastusta

Tiilikaton puhdistus varmistaa katon pitkäikäisyyden

Sammaleen poisto katolta ilman painepesua

Jos katon pinta on kunnossa, ja ongelmana on esimerkiksi ainoastaan sammalkasvusto, pelkkä sammaleen poisto katolta torjuntakäsittelyllä riittää useimmiten huoltotoimenpiteeksi.

Jotta tiilikatto pysyy hyvässä kunnossa, se on hyvä puhdistaa ja käsitellä kasvustoa vastaan säännöllisesti.

Kasvusto ja enimmät sammaleet poistetaan katolta mekaanisesti ja tämän jälkeen katolle levitetään biologisesti hajoava sammaleentorjunta-aine. Käsittely kannattaa uusia noin 3–5 vuoden välein.

Huomaathan, että painepesua ei ole suositeltavaa käyttää tiilikaton puhdistukseen, sillä se haurastuttaa tiilen pintaa ja tekee siitä huokoisen.

 

Tiilikaton puhdistus pidentää katon käyttöikää

Yhteenvetona voidaan todeta, että katon säännöllinen huolto ja kasvuston poisto oikealla menetelmällä ovat hyväksi havaittu ja kustannustehokas tapa pidentää tiilikaton käyttöikää.

Puhdistettu katto pysyy paremmassa kunnossa, kun katolla ei ole kasvustoa sitomassa vettä ja estämässä tiilien kuivumista.

Kysy minulta lisää!

Judit Juujärvi, LA Kattohuolto Oy

Judit Juujärvi

010 322 0240

 

Soita ja kysy lisää tiilikaton puhdistuksesta: 010 322 0240

Mietitkö, tarvitseeko kattosi ammattitaitoisen sammalenpoiston ja sammalenestokäsittelyn vai uuden suojaavan pinnan? Katon kuntotarkastus ratkaisee pulmasi – annamme aina sinun ja kattosi kannalta parhaan suosituksen tarvittavista toimenpiteistä.

 

Varaa kartoitus alla olevalla lomakkeella – olemme sinuun pian yhteydessä tarkemman ajankohdan sopimiseksi!

Nimi*
Hidden
Kohteen osoite*
Tietosuojaselosteen hyväksyntä*
Markkinointilupa